hola!…

Som comoyoko, un estudi/taller que ofereix serveis de disseny gràfic, impressió, retolació i merxandatge. Creem i produïm la imatge integral del teu projecte. Des de la idea inicial a la producció de tot el material gràfic que necessitis. Disposem d’un equip creatiu i maquinària pròpia per poder gestionar tot el procés.

També oferim l’opció de personalitzar peces de roba amb dissenys de diferents artistes. centenars de bases i il·lustracions perqué puguis crear el teu propi estil amb infinites possibilitats.

Som comoyoko… més que un estudi gràfic, més que una impremta, més que una botiga de samarretes… som comoyoko, molt més del que t’imagines.

SOLUCIONS GRÀFIQUES

tot el que necessites per a la imatge i comunicació del teu projecte

DISSENY

la creativitat i la funcionalitat al teu servei

IMPRESSIÓ

des d’unes targetes a un catàleg corporatiu

RETOLACIÓ

vols que et vegin???… co-mo-yo-ko!

MERXANDATGE

visivilitat per a la teva marca

C(000)M(000)Y(000)K(000)

Perquè ens anem coneguen millor t’explicaré què vol dir el nom comoyoko, no és que tinguem un tiet japonés ni que siguem fans de la muller de l’amic John; comoyoko ve del nom que tenen els espectres de color en la impressió, els valors c de cyan, m de magenta, y de yellow i k de key (nom que li donen al negre). Utilitzant aquests espectres en més o menys valor de casdascún aconseguim una infinitat de colors. De manera que si entenem les os de comoyoko com a zeros comoyoko seria un color, el blanc. El blanc és la base de la creació i la impressió, sempre hi ha un paper en blanc abans de començar. El blanc és el repte, el nou projecte, una base neutre llesta per moldejar amb les nostres idees. Comoyoko és la base perqué donis forma al teu projecte, i tranquil, no estàs sol, t’acompanyarem al llarg d’aquest viatge perqué no et quedis en blanc.