CUSTOMIZE!

Una àmplia col·lecció de dissenys originals creats per diferents artístes visuals a la teva disposició, perquè puguis personalitzar el teu producte i fer-lo únic. Samarretes, dessuadores, bosses… impressió directe i vinil!

Custom Shop! tria un disseny, una peça, un color, una mida i una posició.

Si vols coneixer més sobre els nostres col·laboradors artístics, a continuació et deixem un llistat amb informació i contacte de cadascú… a part de ser GRANS PROFESSIONALS són molt macus.

T’agradaria ser col·laborador? envie’ns un mail a hola@comoyoko.com

VECTORLANCE

VectorLance és un estudi de Disseny Gràfic i Il·lustració digital fundat per Carles M. Amb 20 anys d’experiencia treballant y col·laborant amb diferents estudis, agencies i editorials, tant nacionals com internacionals, l’any 2018 VectorLance comença el seu camí com estudi online independent, treballant sobretot en l’àmbit internacional (USA, Canada, Austràlia, Mèxic).

WÄWÄ

Wäwä Il·lustració és Alba Falgarona.

Nascuda a Figueres l’any 1985 en mig d’una família d’artistes. Va estudiar Belles Arts a Barcelona i es va especialitzar formant-se en el camp de la il·lustració. Actualment treballa al seu estudi al costat dels Aiguamolls de l’Empordà.

HAILI WY

Il·lustradora nascuda el 1994 a Shenyang, Liaoning, actualment instal·lada a la capital de la Garrotxa, on s’ha format com il·lustradora i dissenyadora a l’Escola d’Art d’Olot. Un estil peculiar amb un traç hipnotitzador.

NIRVANA JIMÉNEZ

Nirvana Jiménez és una directora d’art, il·lustradora i dissenyadora gràfica. Té una tècnica molt personal on combina procediments manuals i digitals. L’art, el dibuix, la tipografia, el disseny i el grafit són les seves preferències i ho plasma als seus treballs, que són a la vegada rudes i delicats. La podeu conèixer per dissenys com ara “El cor de la terra” de Txarango, “C E R C L E S” de Sopa de Cabra o “Punt de no retorn” de Miquel Abras, entre moltíssims altres!

RAMON RAMOS

El DIRECTOR ARTÍSTIC en majúscules. Ha treballat amb grans agències de publicitat de Barcelona i per a grans marques internacionals. Fugin de la capital i establert a terres Gironines, actualment ofereix serveis freelance tan de creativitat, disseny gràfic i artista 3D.

ORIOL TUCA

Artista, Il·lustrador i muralista. Amant de l’obra crítica i que estimuli a la reflexió. Partint del dibuix evoluciona les seves obres mitjançant diferents tècniques. El resultat, no et deixa indiferent.

“Aquel que indaga en su locura deviene sabio”
William Blake

GROTADRAW

Artísta i Periodista, ni ell mateix sap què va ser abans.

MARIA TRIQUELL

La Maria Triquell es defineix com a il·lustradora i dissenyadora gràfica de dia i acariciadora de gatets de nit. Va créixer rodejada de pinzells i colors així que era fàcil que acabés estudiant Belles Arts i formant-se en el món del disseny i la il·lustració. Després de passar per diferents agències de comunicació i estudis de disseny, actualment treballa com a freelance des del seu petit estudi custodiat per un exèrcit de gatets.

KLAVEYOKO

El dissenyador de la casa, el que ens aguanta i hem d’aguantar. Un caga idees incurable.